{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Nov 2017
大家細個睇《寵物小精靈》,應該記得每集最後都會有個小遊戲,就伙展示一隻小精靈嘅剪影,再叫觀眾去估究竟嗰隻係咩。而最近日本Twitter上就出現上面呢個謎題,大家估下係咩寵物小精靈?

你估係「地鼠」?啱,但同時係錯,因為相中嘅,其實係日本超巨乳寫真女星柳瀨早紀!想當日睇到嘅時候真係笑到我Gap Gap聲。

是咁的,日本Twitter用家「RAY_815」早前發現以I Cup上圍聞名於世嘅柳瀨早紀喺呢張相入面,個胸型竟然極似一隻倒吊嘅「地鼠」,喺Twitter分享咗呢個發現之後,得到超過6萬個Retweet,仲有人整張上面第一張相黎加強效果,成為一時網絡佳話。

柳瀨早紀今年29歲,如果只論乳量,擁有39I Cup上圍、自稱每邊重2kg嘅佢可能係日本寫真界第一人。不過佢出道相當遲,2014年先出席兩個水著活動出道,2015年,即係27歲時先推出第一隻寫真DVD。對某啲人黎講佢呢啲身材可能係肥、係脂肪波(但我再重伸,胸本身就係脂肪黎),但睇黎日本男士們就相當喜愛佢呢種充滿母性嘅身材,寫真DVD首作成為Amazon銷量榜首,其後兩年出咗12隻寫真DVD、三本寫真集。比起好多一線水著女星都要多。

事實上柳瀨早紀對身材不嬲都充滿話題性,早前《週Play》介紹Robot魂嘅新系列,就搵咗佢黎扮太空坦克同大魔;更早前《週Play》又搵佢去浸溫泉測試「胸部在水中是否會浮」,只係今次被「誤認」為地鼠更加好笑咁解。唔知下次佢又會唔會用個心口黎試下其他嘢呢?不如試下「可否將一個成年男子嘅頭收在乳溝之中」呀,我可以幫手架!
睇返就知佢有幾吸引!
girls
Jennifer Lawrence回歸單身!
23 Nov 2017
希望佢唔會因為咁成為下一個拒簽受害者啦。
girls
震驚70億人 Bella Hadid上海不慎走光
22 Nov 2017