{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Jun 2018
Cosplaye黎講最緊要似,所以好多Cosplay愛好者都會花極多時間去做資料搜集、製作服飾,務求儘量忠於原著。問題係好多時最唔忠於原著嘅都唔係套衫,而係個人本身,尤其係動漫女角嘅驚人身材,現實世界中真係好少有人可以做到。但係「少」,又唔代表「冇」,就好似呢位外國Cosplayer「Amouranth」咁,就有著一副不遜色於二次元女角嘅身材!

Amouranth原名「Kaitlyn Siragusa」,目前居住喺美國侯斯頓,係一名著名Cosplayer兼Twitch直播主,同時又有幫忙製作Cosplay服。Amouranth曾經出席世界各地多個動漫節,喺有接近70萬Fans嘅IG上亦經常發佈Cosplay造型,包括《寵物小精靈》嘅「小霞」同《龍珠》嘅18號等等,而且張張露出度都非常高,甚有比起原著角色都更加火辣!

如果你咁都嫌佢唔夠火辣,就要上佢個Patreon睇下啦。因為據介紹,入面嘅付款內容係包括「無碼照」——如果畀咗錢,介唔介意Share黎睇?公司唔畀我Claim呢個錢呀。

amouranth on Instagram

Amouranth on Facebook

原來係上年百大美女第16名!
girls
你認識今日生日的 Oktyabrina Maximova嗎?
18 Jun 2018
我發誓以後人望高處,下個男友一定要比上一個更有錢,你也是女人你該明白,出埠坐飛機怎麼可以坐經濟倉?的士這麼危險怎麼可以坐?
girls
王貽興 - 男友和炮友的分別
17 Jun 2018