{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 03 Dec 2015
對日本人黎講,十一月真係一個好日子。原因唔係因為咩天氣紅葉乜乜乜乜,而係「11」嘅日文同「好(いい)」嘅日文好相似,所以成個月都係好月。再加上日本Twitter用家鍾意玩日子食字,例如11月8號就因為述音似而被封為「好胸部日」,而啱啱過去嘅11月30,讀音就似「「いいお尻」--唔使識日文都知係關咩事啦下話?


冇錯,就係關蘿友事!為咗應節,各大水著女星、AV女星甚至插圖畫家都Post咗一堆蘿友相。單拖又有、群體又有、二次元又有!一齊黎揀返個呀下!
寫真自拍部部長 倉持由香

寫真女星安枝曈

AV女優希島あいり

AV女優佐倉絆

其他

大堆頭又有

二次元又有

當然少不了有亂入……


#いいおしりの日


討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017