{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 24 Dec 2016

喺12月24日嘅個鐘數你都仲有時間拎起個電話黎睇深夜系列,好明顯,你同我一樣都係一條溝唔到女嘅可憐虫,今晚又要食自己。不過睇你個款都唔係第一年一個人過架啦,衰啲講句你都慣架啦?

其實一個人過有咩唔好?只要你夠想像力,唔使使錢買聖誕禮物、唔使Book聖誕大餐、甚至唔使硬食聖誕價位嘅百佳維記,你都可以擁有溫暖柔情的聖誕。不過有啲視覺幫助又會令到個想像真實啲嘅,所以接下來嘅呢幾分鐘(自己知自己事呀),就請你深呼吸,著夠衫,並且準備好你的左手,讓我為你介紹來自台灣嘅蘇小立!



睇睇佢啲相,你就知道蘇小立唔係只會令你「小立」咁簡單。蘇小立係一個全職台灣模特兒,憑住一頭性感捲髮、明亮嘅大眼睛、修長嘅美腿成功俘虜超過10萬Facebok粉絲,若果單以名氣黎計,已經係屬於明星級嘅模特兒。正如佢嘅Facebook粉絲專頁名稱「洋娃娃女孩」一樣,蘇小立有住精緻嘅五官,而且身材雖然唔算暴力,但纖細嘅腰身、J死人嘅長腿,依然係陪你渡過平安夜嘅好選擇!


嗱,圖我就搵埋比你,氣氛我都幫你Set好哂,淨返落黎嘅嘢就靠你自己想像啦!

蘇小立 on instagram

洋娃娃女孩〃小立 on facebook






希望一切都只係傳聞…
girls
AV界又爆醜聞? 心花ゆら被經理人禁錮?
22 May 2017
牛腳定食AA制報警事件,堪稱近年香港神秘都巿傳說,人人跟車太貼,攬炒收場,沒想到原來女主角是因為不想對方請客才釀成衝突,而非之前大家所以為那種老奉被請,呃飲呃食的港女……後來網絡有女生解讀當事人言行,說 ...
girls
王貽興 - AA制與港女邏輯
21 May 2017