{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 01 Jan 2017
上星期就同大家介紹過日本《週刊Playboy》名義上嘅2016年最後一期,但大家都知日本啲週刊(甚至月刊)嘅期數係亂過亂大郎,所以實際上2016出嘅年最後一期(名義上嘅2017年第一、二期),就係上個星期一先出。而為咗呢次年終期《週刊Playboy》都算落足本,因為佢哋搵咗五個最能代表《週Play》嘅寫真女星一齊影咗輯相,當中包括大家最鍾意嘅石川恋、做過我哋MenClub Girl嘅片山萌美、我最喜歡嘅山地まり、巨乳寫真偶像柳ゆり菜(柳百合菜)同棒球少女稻村亞美!


今次呢輯相嘅主題係跨年!五人先身穿比堅尼扮成喺31日十二點就會識郁嘅櫥窗公仔,再喺櫥窗中擺出性感甫士。之後就轉去轎車中開派對,我見到中間有個位,係咪比我坐架?


最後五個人就著上白色比堅尼瞓哂喺到任你揀,咁你會揀邊個呢?








希望一切都只係傳聞…
girls
AV界又爆醜聞? 心花ゆら被經理人禁錮?
22 May 2017
牛腳定食AA制報警事件,堪稱近年香港神秘都巿傳說,人人跟車太貼,攬炒收場,沒想到原來女主角是因為不想對方請客才釀成衝突,而非之前大家所以為那種老奉被請,呃飲呃食的港女……後來網絡有女生解讀當事人言行,說 ...
girls
王貽興 - AA制與港女邏輯
21 May 2017