{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Jan 2017

8月嘅時候我有同大家講過三上悠亞、希崎Jessica、辻本杏同湊莉久不約而同地加/轉會AV片商「S1」嘅消息,當時我就用咗「盡收天下兵」呢句嘢黎形容S1。咁如果你想知作為一間AV片商,S1嘅實力究竟有幾雄厚,我就可以答你,不過我唔直接答你,我用圖答你!



呢輯係日本青少年雜誌《週Play》最新一期新年號入面嘅其中一輯相,各位眼見呢八位燕瘦環肥、肉體橫陳嘅女優,全部都係黎自S1。當中包括老大姐明日花キララ、當家美少女天使もえ、小島みなみ、胸奴羽咲みほる、強勢新人橋本ありな,同上面講過嘅三上悠亞、辻本杏同湊莉久。正常男人唔好講行埋去食呢一餐,淨係親眼見到佢哋一絲不掛、一字排開喺你面前,可能會失血過多暈低!



最恐怖嘅係,佢呢到大概只係一半實力。因為佢旗下仲有另一位老姐吉沢明步、神之乳RION、素人出道嘅翼、葵司、新進胸器雛形くるみ等等等等女優!你話佢唔係盡收天下兵係咩呀!



2017年第一餐食呢啲,你頂唔頂得順呀?




由於文青近排沉迷俄妹,所以好似好耐冇寫過越南女仔,睇返先知道原來對上一篇「越南越愛」已經係上年11月嘅事!咁點得架!所以我即刻就搵返個越南靚女過大家先! ... ... ... ...
girls
越南越愛 高中的初戀「My My」
16 Jan 2017
有咗呢一點,我嘅視線都真係好集中於佢個左邊心口…
girls
俄羅多姿 胸懷大痣的Angelina Boyko
14 Jan 2017