{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 02 Jan 2017

8月嘅時候我有同大家講過三上悠亞、希崎Jessica、辻本杏同湊莉久不約而同地加/轉會AV片商「S1」嘅消息,當時我就用咗「盡收天下兵」呢句嘢黎形容S1。咁如果你想知作為一間AV片商,S1嘅實力究竟有幾雄厚,我就可以答你,不過我唔直接答你,我用圖答你!



呢輯係日本青少年雜誌《週Play》最新一期新年號入面嘅其中一輯相,各位眼見呢八位燕瘦環肥、肉體橫陳嘅女優,全部都係黎自S1。當中包括老大姐明日花キララ、當家美少女天使もえ、小島みなみ、胸奴羽咲みほる、強勢新人橋本ありな,同上面講過嘅三上悠亞、辻本杏同湊莉久。正常男人唔好講行埋去食呢一餐,淨係親眼見到佢哋一絲不掛、一字排開喺你面前,可能會失血過多暈低!



最恐怖嘅係,佢呢到大概只係一半實力。因為佢旗下仲有另一位老姐吉沢明步、神之乳RION、素人出道嘅翼、葵司、新進胸器雛形くるみ等等等等女優!你話佢唔係盡收天下兵係咩呀!



2017年第一餐食呢啲,你頂唔頂得順呀?




希望一切都只係傳聞…
girls
AV界又爆醜聞? 心花ゆら被經理人禁錮?
22 May 2017
牛腳定食AA制報警事件,堪稱近年香港神秘都巿傳說,人人跟車太貼,攬炒收場,沒想到原來女主角是因為不想對方請客才釀成衝突,而非之前大家所以為那種老奉被請,呃飲呃食的港女……後來網絡有女生解讀當事人言行,說 ...
girls
王貽興 - AA制與港女邏輯
21 May 2017