{ SKIP }
文:MenClub William
POSTED ON 29 Nov 2017
當香港仲講緊限奶令要由大台伸延到沙灘,真正小題大做,睇睇歐洲最開放嘅法國,天體沙灘對佢地嚟講,實在太小事,巴黎12區最近就間天體餐廳正式開業。
有數據就話,法國大概有2百幾萬天體主義者,鍾意裸體感受天然,巴黎12區裡面嘅Bois de Vincennes 文森森林,今年9月就增設咗一個天體區域,已經夠令天體主義者開心,不過最令佢地開心,係同樣12區裡面嘅天體餐廳O’naturel 。

天體餐廳O’naturel,提供40個座位,供應當應就係法國菜,價錢都唔平,一個a la carte dishes,由32歐元起跳,計落都要250港銀一碟,不過若果你堅持赤裸裸咁食飯,其實唔貴。門口同窗戶旁仲有好厚嘅黑色簾隔住,私隱度極高,因為似乎唔少八卦友都好想一探究竟。不過若果你都係太過怕醜,餐廳都有餐巾Napkins 俾你嘅,再或者你咁啱生日,就可破例著住衫咁食囉。想體驗天體風味,記得黎試。

喂!我知你實以為間餐廳好多女啦?你錯啦!去嘅好多都係......阿叔!

http://www.restaurant-onaturel.fr/
摩登中菜采蝶軒今次載譽重開,新店落戶灣仔Garden East。
gourmet
摩登中菜采蝶軒 灣仔載譽重開
15 Dec 2017
網絡世界,好多嘢唔係真,睇相就「照騙」,食評固之然唔能夠盡信,但你又點諗到連餐廳本身都可能係假嘅。
gourmet
英國「打手」示範 如何在Trip Advisor 宣傳假餐廳
15 Dec 2017