{ SKIP }
文:MenClub Kay Pang 圖:互聯網
POSTED ON 16 Jun 2017
Style.com的確曾經企係時裝網站嘅巔峰,十多年前網誌資訊未算發達,佢嘅第一手時裝資訊真係好獨市。但只可惜呢家已經係資訊世代,品牌已經可以好易咁透過唔同嘅平台去發表第一手資訊畀品牌支持者,所以2015年Style.com第一次轉型,就係宣佈由《VOGUE》母公司Condé Nast接手,喺《VOGUE》嘅網站繼續為大家帶嚟時裝週嘅資訊。





直到最近,Condé Nast再宣佈Style.com迎嚟第二度轉型,就係同倫敦電商界巨頭Farfetch合併,並且喺不久嘅將來,喺Farfetch.com分享由Condé Nast集團旗下嘅編輯團隊所編採嘅內容,唔再係單純只係一個網購網站。正如網媒漸漸取代紙媒一樣,相信時裝資訊平台同電商合併嘅情況,以後會陸續有來!


當由Michael Lau x PUMA聯乘打響頭炮PUMA Suede50周年後,究竟那一個單位能緊接「轟動」去形容PUMA Suede 50周年的大典?結果,PUMA無聲無息地聯來德國奢侈品牌MCM,為這雙1968年誕生的經典波鞋燃起話題! 今次 ...
style
【奢華Hip Hop風重現】PUMA x MCM 德國奢侈運動風聯乘系列
23 May 2018
LV的雷米金杯收藏櫃實在太離地,這次與《Peanuts》聯名的F.C.R.B來得剛剛好!
style
【史努比的世界盃!】F.C.R.B x《Peanuts》別注系列
23 May 2018