{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 09 May 2017
大家有冇發現近呢幾年好少女仔出寫真?就算有出,大家都好就住就住,冇咗當年書展「百女齊放」嘅盛景。寫真沒落嘅更深一層意義,就係香港從此就冇「寫真女星」呢類型藝人,再換言之Gentlemen想大飽眼福就要放眼外地!例如台灣咁就仲有靚女出寫真啦!


張雅涵(Kimi)今年只係得20歲,但Instagram已經有27萬粉絲,黎緊仲同另外五位台灣模特兒分別推出一樣名為「Secrets Girl No.1」嘅寫真。就咁睇個封面係全裸露背就知本寫真入面多嘢睇,實際上Kimi身材亦相當有睇頭,就算佢自稱「小黑妹」,其實睇相又唔係好黑,加上有可愛虎牙,心口仲有個紋身,應該殺死唔少麻甩佬啦!


嗱我就已經畀咗錢買本寫真返黎J下…I mean研究下,大家有興趣都快啲去訂啦!
kimi850531 on Instagram
張雅涵 on Facebook
張雅涵 Kimi on Facebook





討論區有人大爆ig一大堆ptgf名單,全城瘋狂,人人自危,有人說搵食啫犯法呀,呢個世界有雞先定有雞蟲先,真係上帝都未必知,有供就有求,何況冇雞蟲又邊得嚟咁多雞? ...
girls
王貽興 -ptgf
28 May 2017
影片可以存檔備份,真人又如何?我曾經因為朋友上述提及的AV存檔論而構想過一個故事,那是關於人能否把另一半存檔,即是停留在某一個時期你最喜愛時候的她或他。 ...
girls
黃天頤-讓大腦備份戀愛的感覺
28 May 2017