{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 06 Aug 2015
近排公司開始有人訂月餅,文青先醒起中秋節好快就到(話就話好快,但其實仲有個幾月…)。咁講起中秋,最緊要嘅係一定係煲蠟賞月;但係賞月又係咪一定要喺中秋呢?答案係唔需要嘅!不過你個人就要喺巴西啦。因為又到一年一度「Miss Bum Bum選美」啦!!


「Miss Bum Bum由五年前開始舉行,乃係巴西一個全國性選美比賽。呢個選美比賽不問年齡(歷屆最年長者為39歲)、不問職業(有AV女優參加)、不問種族膚色、只問你個蘿友夠唔夠靚!因為「Bum Bum」者,即係Pat Pat也!參加者要先膀出巴西26個州加1個聯邦區分別舉行嘅初選,先可以去聖保羅參加決賽。


目前進行緊嘅就係決賽第一回合。要由網民選出票數最高嘅15位佳麗進入11月嘅總決賽。而日前為咗拉票,27位佳麗就身穿巴西到冇得再西嘅黃綠比堅尼走上聖保羅街頭拉票。咁話到明係選最靚Pat Pat,個焦點就當然就去到好低啦……


話就話係開放網上投票,但據英國Yahoo報導,投票網站(missbumbumbrasil.com.br)係接受投票後幾小時就突然關閉,到文青執筆之時依然係Error403緊,所以大家就冇機會親眼睇哂27個巴西最靚Pat Pat。好在有人整理咗網站關閉前嘅得票頭十名!望圖止渴先啦!

Luciana Hoppers

Camila Gomes

Claudia Pires

Melina Maia

Debora Danriu

Debora Dantas

Milena Lins

Cris Moreno

Daiana Nogueira

Dani Sperle


你話如果中秋係賞呢啲月,呢鋪就係「舉頭望明月」囉。

圖片:Codeddailymailside3.no

「性感」係現代人審美觀嘅其中一個主要構成元素,不過其實大家對於「性感」嘅理解都隨年月慢慢改變,其中一個改變就係「性感身材」由以往形容一個人整體外型嘅「遠鏡」,慢慢變成專注於一個部位嘅「Close Up」,只要 ...
girls
性感的遠鏡 Meaghan McCarthy
19 Apr 2018
睇到要拎紙巾…抹汗!
girls
夏天來了 讓Lauren Summer激起你的熱情
17 Apr 2018