{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 08 Jan 2017
是咁的,話說早排文青就喺Facebook貼出咗一張片山萌美為日本雜誌《Friday》拍嘅寫真,入面嘅佢著住一條薄紗裙,隱隱透出左邊胸前一點,下身亦半遮半掩地現出一個輪廓,但嚴格上都唔算有露點呀!之但係Facebook就認為張相太過色情,於是刪除咗我張相之餘仲禁言咗我24小時,呢個時候我就不禁孔乙己上身:「透點,不能算露!」


當然,我就無意同有強權冇公理嘅Facebook爭辯究竟薄紗同打格仔之間嘅分別喺邊,但透點喺外國就真係唔係啲咩新奇事。你隨便上網Search下都會搵到外國模特兒嘅透點相,就連Kendall Jenner、Elsa Hosk、Rachel Cook等等新星都有全裸上陣過。亦有多本攝影、時裝雜誌刊登過不同模特兒嘅透點相,咁究竟係人哋太開放,定係我哋太保守呢?


相信每個人對於呢個問題都有不同嘅解讀方法。但我相信嘅係,大家只要睇得夠多,自然就唔會再咁大驚小怪。所以以下我就搵咗一埋透點相過大家習慣下,或者假以時日,我哋都可以搵香港嘅女仔影返一輯咁靚嘅相。










但那位幸運兒,卻不是任何一位香港女子,而是整過形的內地嫩模……
girls
王貽興 -我城淪陷
23 Apr 2017
林珈伊唔單止集可愛性感於一身,更加因為工作關係,所以接觸過唔少又硬又粗嘅管狀物…
girls
再粗再硬都舞得掂! 「肥腿台妹」林珈伊
22 Apr 2017