{ SKIP }
文:MenClub 魏文青  
POSTED ON 16 May 2017
自從早前喺DMM成人大賞中拎到最優秀女優賞之後,三上悠亞出道兩年就幾乎拎哂所有拎到嘅獎,事後佢自己都宣佈唔會再參加同類型頒獎典禮,情況就有如當年譚詠麟宣佈唔拎獎一樣,可見佢人氣究竟有幾勁。咁食住人氣就當然就搵下真銀,近日佢就去到塞斑島拍攝AV出道以黎第三本寫真,仲好識做咁不停Upload Instagram同Twitter,等粉絲率先知道會有咩造型!


三上BB由13日飛去塞斑島,再由14日起一連三日拍攝寫真集,或者係因為準備於夏天推出嘅關係,所以都係以陽光海灘比堅尼為主,比起上一本《Your Angel》幾乎9成都露點似乎略有收斂,但三上依然可愛,而且睇落有略為修身,總之就係好吸引啦!


反正我就已經準備好銀紙同廁紙,黎緊一定會買返本仲會問佢拎埋簽名——你問點先比到佢簽名?咁就要留意MenClub嘅報導啦。
yua_mikami on Instagram
三上悠亜 on Twitter



有得睇冇得拎上手J?等下可能就有啦…
girls
準備好未? 三上悠亞台灣限定寫真預覽圖
20 Jul 2017
朋友試過為「我想一個人」這個課題與女友爭吵過無數次
girls
黃天頤-我想一個人
20 Jul 2017